Prison Break

A la ciutat de Barcelona, la varietat d’Escape Rooms que existeix segueix augmentant, igual que la quantitat de persones que s’animen a experimentar i gaudir d’aquest nou i interessant tipus de diversió, que té com a objectiu principal aconseguir escapar d’una habitació abans que s’acabi el temps.

En elles, l’adrenalina, els nervis i les rialles frenètiques s’apoderen dels participants, que ho han de donar tot de si i fer servir el seu enginy per poder escapar-se d’aquesta presó.

Aquesta modalitat de sales d’escapament representa un lloc on hi ha presos de tota mena, lladres, assassins i traficants, encara que hi pots entrar de forma voluntària i sense violar la llei, podent sortir després d’uns 60 minuts.

Com s’esta a dins d’una presó poden sorgir moltes emocions, però, és essencial poder mantenir la calma per poder organitzar el grup i aconseguir fugir de presó amb èxit, abans que el temps s’acabi.

Si us interessa experimentar un Escape Room sobre la Presó a Barcelona, no dubteu a acudir a la sala Presó Break que oferim a QUESTORY.

El joc de les 23:30H està DISPONIBLE els DIVENDRES, DISSABTES i vespres de FESTIU reservant per telèfon 675488477

Gaudeix del teu Escape Room de Prision a Barcelona

Igual que els nostres altres Escape Rooms, aquesta sala compta amb un temps total de 60 minuts per completar totes les proves i escapar amb èxit. Per poder participar-hi cal tenir més de 14 anys i ser part d’un grup format per uns 2-6 jugadors.

Aquest és un joc que compta amb un nivell de dificultat mitjà-alt, per tant serà essencial que facis ús de les teves habilitats i enginy per aconseguir resoldre els enigmes que et mantenen a l’interior de la presó.

Es diu que, aquells que entren a Sona no surten mai, i de fer-ho, serà amb els peus per davant. Tot i això, tu i el teu equip teniu l’oportunitat de demostrar que compteu amb el necessari per entrar i sortir de la presó havent aconseguit la vostra missió en menys d’una hora.

Aquesta sala es troba especialment dirigida a aquelles persones a qui els encanta resoldre endevinalles, a més de ser veritables fanàtics de la sèrie Prison Break. Tot i que això últim no és imprescindible per poder resoldre’ls, ja que només necessitareu utilitzar el vostre sentit de la LÒGICA.

També està dirigit a equips que tinguin alguna experiència completant proves a diferents sales d’Escape Room, ja que com hem esmentat, la seva dificultat va de mitjana a alta, i requereix molt d’enginy, concentració, comunicació i treball en equip.

Escape Room de Pressó a Barcelona

Potser mai no vas arribar a imaginar que aquesta sèrie de televisió que tant et va captivar, basada en la vida dins d’una presó, podria arribar a convertir-se en tota una experiència real per a tu.

A QUESTORY t´oferim la possibilitat d´enfrontar-te al repte d´Escape Room sobre Prison Break a Barcelona, on podràs viure en primera persona totes i cadascuna de les sensacions i experiències que va viure Michael Scofield.

Fa uns mesos van empresonar a la presó panamenya de Sona l’agent en actiu, James Whistler, i es va emportar informació classificada i molt sensible per al grup de persones més influents del món que es fa anomenar “La Companyia”.

La Penitenciaria federal de Sona és una presó on els presos es regeixen per les seves pròpies normes des que els guàrdies van abandonar la presó després d’un motí, i Lleter, també conegut com El Patró, és el líder entre tots els reus havent imposat la seva pròpia llei. El seu comandament estableix, com a únic mecanisme de resolució de conflictes, un combat a mort iniciat amb el lliurament d’una pota de gall com a símbol de desafiament.

James Whistler el van empresonar per matar la filla de l’alcalde de Panamà, i aquest ha ofert una valuosa recompensa per al pres que li lliuri a l’assassí de la seva filla mort: sortir lliure i amb vida de Sona.

Per aquest motiu, fa tan sols unes setmanes “La Companyia” va introduir a la presó Michael Scofield amb l’objectiu de trobar James Whistler, i així recuperar la informació classificada. Però per a sorpresa de tots, aquest va fracassar.

Heu estat seleccionats per finalitzar la missió iniciada per Michael: localitzar abans que la resta de presos a James Whistler, amagat des de fa mesos en un lloc desconegut de la presó, i fugir-ne amb èxit recuperant així la informació que compromet a “La Companyia”.