Preguntes Freqüents

 Quants jugadors podem ser?

Els equips de joc es componen de 2 a 6 persones, a excepció de Saw Experience que poden participar de 3 a 6 persones. Si sou un grup de més de 7 persones, teniu l’oportunitat de gaudir de diferents reptes dividits en equips de 2 a 5 o 6 persones alhora, o bé, de fer el mateix repte un equip després de l’altre. Podeu consultar en el nostre telèfon d’informació 675 488 477 condicions promocionals per a grups de més de 10 persones.

Quina és l’edat mínima per a participar?

Els reptes L’Últim Robatori i Prison Break són aptes per a majors de 14 anys. Els participants entre 14 i 18 anys hauran d’anar acompanyats almenys d’un adult per a poder accedir al repte. Saw Experience és per a majors de 18 anys.

A quina hora haig d’arribar?

Es recomana arribar uns minuts abans per a evitar retards. Si es produeix un retard superior a 15 minuts, s’encén el cronometro i tindràs menys temps per a superar el repte. En el cas de no assistir a l’hora reservada, la quantitat ja pagada no es reemborsarà.

Puc modificar o cancel·lar la meva reserva?

A causa de la gran demanda de jocs, especialment en els caps de setmana, no s’admeten cancel·lacions o devolucions, en determinats terminis. Llegeix atentament la nostra política de cancel·lació.

Política de cancel·lació:

– Acceptem modificacions de data i hora i nombre d’integrants de l’equip per a la realització del joc amb més de 72h d’antelació.

– Si ho cancel·leu amb menys de 72 hores, no es reemborsarà els diners de la reserva, ni podrà canviar-se el dia i l’hora la mateixa, així com tampoc es reemborsarà la diferència en el preu, en el cas en què sigueu un nombre de jugadors inferior al reservat i pagat.

Com triar el teu joc?

Podeu triar el vostre repte segons la temàtica que més us agradi, ja que els 3 reptes són totalment diferents, o bé, podeu triar-ho tenint en compte el nivell de dificultat dels jocs: L’Últim Robatori – nivell mitjà, Saw Expirience i Prision Break – nivell mig alt.

I si algú se suma a última hora al nostre grup?

Si ja heu fet la reserva i vol sumar-se algú, no hi ha problema! Pot fer-ho directament, sense necessiteu de contactar-nos. La diferència en el preu, la podeu abonar directament el mateix dia del joc. Però recordeu que no podeu ser més dels permesos en cada sala.

Recomanacions

Heu d’entendre algun d’aquests idiomes: espanyol, català o anglès per a realitzar el joc.
IMPORTANT!! Recomanem venir amb roba còmoda, especialment per al repte de SAW EXPERIENCE. Recordeu que l’objectiu és escapar a temps!

Per a qui està prohibit fer una Escape Room en Questory?

Està totalment prohibit participar sota els efectes de l’alcohol o qualsevol estupefaent, i en aquest cas no es reemborsarà els diners de la reserva.
Si tens qualsevol malaltia que pugui agreujar-se en un espai reduït o en la foscor, et recomanem que consultis amb el teu metge per a assegurar-te que la participació en el joc no serà perjudicial per a la teva salut.
Per raons de seguretat està prohibit participar en el repte Saw Experience a les embarassades, persones amb epilèpsia, claustrofòbia, marcapassos o altres elements metàl·lics a l’interior del cos humà.