L’ últim robatori

Heu fallat al capo de la màfia italiana Falcione. Per saldar el vostre deute heu de robar la cotitzada joia el Cor del Mar, en possessió d’un important col·leccionista. Podreu saldar el vostre deute a temps?

Desperteu tots els vostres sentits, els necessitareu per descobrir la càmera secreta on es troba el botí que salvarà la vostra vida.

JOC RECOMANAT PER A PRINCIPIANTS O EQUIPS REDUÏTS

El joc de les 23:00h està DISPONIBLE els DIVENDRES, DISSABTES i vespres de FESTIU reservant per telèfon 675488477

Tant el món del cinema com en el del Escape Room solen comptar amb molt en comú quan es tracta de temàtiques i històries. Fins i tot hi ha nombroses sales d’escapisme la inspiració de les quals té a veure amb alguna pel·lícula de Hollywood.

Pel que no és cap sorpresa, que de la mateixa manera que passa a l’hora d’escollir quina pel·lícula veure, també busques diverses temàtiques Room Escape sobre Robatori a Barcelona per trobar la que més t’agradi.

I és que al moment de seleccionar alguna sala d’Escape Room de Màfia a Barcelona, el primer que sol atraure els participants consisteix en la història que l’envolta, pel que fa a gèneres, de la mateixa manera que al cinema, hi ha diverses temàtiques que permeten classificar les sales, una d’elles les que estan inspirades en escenes de robatoris.

Actualment hi ha diverses sales on és possible convertir-se en un lladre per diferents raons, i veure’s en la necessitat de robar diners o diamants, etc. En general, aquestes sales són ideals per a tot tipus de públic, sobretot per a aquelles persones que busquen alguna cosa diferent dels Escape Room tradicionals.

Si aquest és el teu cas, t’agradarà saber que a QUESTORY comptem amb un Escape Room de Robatori a Barcelona, on tindràs l’oportunitat de convertir-te en un lladre de guant blanc que gaudirà de gran i al costat dels seus sequaços, a l’hora d’entrar silenciosament en una habitació, per així poder robar objectes valuosos.

Escape Room L’Últim Robatori

A la sala Escape Room L’Últim Robatori que et proposem a QUESTORY, hauràs d’enfrontar-te a una situació de risc límit, on la teva vida dependrà que siguis capaç d’aconseguir la missió que t’han encomanat per saldar un deute amb la màfia.

En aquest cas, la història et porta a infiltrar-te a la casa d’un afamat col·leccionista amb el propòsit de robar el “Cor del Mar”, una joia molt valuosa amb què finalment tindràs la possibilitat de pagar el deute que tens amb el capo de la màfia italiana. Però per aconseguir-ho i fer amb èxit aquest últim robatori, comptaràs amb tan sols 60 minuts per entrar, resoldre les endevinalles que et donaran accés a la càmera oculta on es troba la joia, i escapar a temps.

Des de QUESTORY ens hem assegurat de crear aquest Escape Room de robatori a Barcelona, ​​amb el propòsit de despertar cadascun dels teus sentits, ja que per aconseguir descobrir on es troba el lloc secret on s’oculta el botí, hauràs de fer ús de tots ells, principalment el teu sentit de la LÒGICA.

Gaudeix del teu Escape Room de Màfia a Barcelona

A més, hauràs d’assegurar-te una bona comunicació amb els teus còmplices, ja que el treball en equip serà fonamental per aconseguir un robatori perfecte.

La sala admet la participació de 2 a 6 jugadors i compta amb un nivell de dificultat mitjà, permetent que fins i tot persones de 14 anys en endavant s’animin a resoldre les endevinalles, per la qual cosa podem dir que es tracta d’un repte ideal per a principiants, i també per a grups petits.

A Escape Room L’Últim Robatori hauràs d’enfrontar-te a una missió realment complicada, ja que les mesures de seguretat del col·leccionista es troben entre les millors que poguessis imaginar.

Tot i això, un súbdit del vostre creditor mafiós us ha proporcionat una hora durant la qual l’alarma estarà silenciada, i no advertirà de la vostra presència a la policia. Aquest serà el temps que tindràs per entrar i sortir amb la joia. Seràs prou àgil per fer-ho?

Aquesta sala està especialment pensada per als que no només gaudeixen resolent endevinalles, sinó que a més són fanàtics de les històries d’acció, i als que els encanta poder sentir l’adrenalina.

I és que saber que el temps corre en contra teu i que la policia pot arribar en qualsevol moment, et farà sentir com un autèntic lladre, fent un últim intent per salvar la teva vida.