Saw Experience

Els Escape Room de por a Barcelona suposen una experiència perfecta per compartir i viure una experiència diferent juntament amb amics i familiars. Essencialment, consisteix a acudir a una sala on et tanquen durant un cert període de temps limitat, havent de resoldre enigmes i proves per aconseguir sortir.

Sona molt bé, no és així? Ara imagina estar dins una sala atrapat per trampes creades per un maníac sociòpata.

¡! Limitat a majors de 18 anys (o de 16 anys acompanyats de, almenys, un dels seus pares/tutors)

NO RECOMANAT PER A EQUIPS PRINCIPIANTS

Cada cop és més comú trobar sales d’Escape Room amb diverses temàtiques, i una de les més populars i valorades pel públic solen ser les de por, terror o tensió.

Així que si ets un veritable fanàtic del terror i desitges tenir l’oportunitat de sentir molta por, alhora que fas alguna cosa diferent i gaudeixes d’una bona estona al costat dels teus amics, aleshores has de visitar els millors Room Escape de Barcelona, ​​sent SAW EXPERIENCE un d’ells.

La novetat de les sales d’Escape Room de por, consisteix que aquestes exigeixen als participants que comencin cada joc amb una gran dosi no només de valor, sinó també de sang freda.

I és que evitar tenir por resulta gairebé tan essencial, com superar cada prova per aconseguir sobreviure.

Els participants requereixen tota la seva concentració per ser capaços de resoldre els enigmes i desxifrar les pistes que vagin trobant, únicament així podran avançar fins a assolir l’èxit.

 

En altres paraules, enginy, intel·ligència i especialment i molta sang freda, són les característiques essencials que han de tenir els jugadors per evitar espantar-se en enfrontar-se a les proves.

La temàtica de l’Escape Room Saw Barcelona, ​​es troba especialment basada en una de les sagues més conegudes dins del món del cinema de terror i des de QUESTORY, et donem l’oportunitat de gaudir-ne i poder viure una experiència que no se t’oblidarà mentre visquis.

Si vols experimentar moments de pura adrenalina i terror, aquesta sala és ideal per a tu!

Escape Room Saw a Barcelona

En aquesta sala de joc de Room Escape, hauràs de tenir la capacitat no només de superar les proves i resoldre els enigmes, també hauràs de ser capaç de superar les pors per poder mantenir-te amb vida fins aconseguir l’èxit i escapar. Davant de cada repte hauràs de demostrar el teu valor i el teu enginy.

Al nostre Escape Room Saw Barcelona, ​​t’has convertit en un nou objectiu de Puzzle, maniàc sociòpata, per la qual cosa en despertar et trobes enmig de joc acuradament dissenyat per posar-te a prova i saber si aquesta experiència et farà renéixer o si al contrari, seràs un més dels que morin intentant escapar-se.

Voleu formar part d’aquest nou joc? Demostra que encara que altres van fracassar, tu tens el necessari per triomfar.

L’Escape Room Saw Barcelona es troba exclusivament pensat per a aquelles persones que, a més de ser més grans, els encanti el terror i pensar encara estant sota molta pressió, i no s’espanten fàcilment.